Omlouvám se, že tu zas otravuju - zařekl jsem se, že už sem budu chodit jen číst, bo ostudy jsem si tu nadělal už dost 😓, ale na tohle bude asi nejlepší zeptat se tady. Do objednávky se mi vecpala jakási stránka Trip-sorted.com, několikrát mi poslali e-mail s odkazem na jakousi zprávu, který ovšem nešel otevřít kvůli neexistující adrese. A teď mi účtují ne úplně malý poplatek navíc. Na jejich web jsem koukal, nevím, kde jsem k nim přišel (možná přes to kiwi, před kterým už jste mě varovali, ale to jen hádám), ale je opravdu nutné platit za tuhle blbost ještě pár tisíc navíc? Omlouvám se, jestli se zase ptám hloupě, ale s nimi komunikovat nejde, Google mi nic moc neprozradil a nenašel jsem k tomu nic ani na těchhle stránkách... .
Asi máte pravdu, napadlo mě, že jsem zřejmě zaklikl něco, co jsem neměl, z nezkušenosti a asi i nedbalosti... 🙂
přesně jsem nepochopil, platil jsi něco navíc při rezervaci nebo ti účtují něco i dál jakože sis objednal nějakou dlouhodobější službu? Já nikdy na kiwi neklikl tak to vůbec neznám. Hlavně vzhledem k jejich hospodaření, ty ztráty musí něčím krýt a bojím se aby to nebylo letadlo.